Zajlik a Ninja képző a Castrumban

Zajlik a Ninja képző a Castrumban

2016 szeptemberétől, minden csütörtökön 16:30 - 17:30 óra közt Ovi Karate csoportunk edz, és tréningezik a Castrum Dojoban. Az 5-6 éves karate palánták Peti Sensei utasításait követve a Kyokushin Karate mozgásalapjaira építve játékos körülmények közt ismerkednek a harcművészettel. Fegyelmet, tiszteletet tanulnak, és elsajátítják a társas viselkedés szabályait a sporton belül (ami majd életük folyamán nagy hasznukra fog válni).

ovikarate1

Az "apró talpú" karate palánták ugyanazokat a felszereléseket használják, mint a Castrum bajnokai. A tatamival borított teremben heti 1 alkalommal zajlik a képességfejlesztés.

Gyakorolnak, mozognak és közben észre sem veszik, hogy épp a helyes ütés, rúgás alapjai kódolódnak be idegrendszerükbe.

Tartalomban a forma

BabymarketA Babymarket.hu jóvoltából, az októberi edzésen már mindenki karate ruhában edzhetett. Igazi kiskaratésokként viselkedtek és már nincs is olyan aki ne tudna japánul 10-ig számolni. Hamarosan az "OSU" filozófiája is beépül kis lelkükbe, ami egyenlőre majd csak az edzéseken, később pedig egész életükben végig kíséri őket!

Szülők a teremben

Az Ovi Karate sereget kísérő szülők, egyenlőre babzsákfoteleken pihenve figyelik gyermekeik ténykedését. Hamarosan érkezik a megnyugvás, és a biztonságtudat, hogy nem kell Peti Senseire vigyázniuk, mert igazán jól elbír még a 120 cm alatti karate sereggel is.Ekkor majd bemerészkednek, és felfedezik a Castrum zsáktermét, Tükörtermét (ahol még egyenlőre nincs tükrünk, de majd lesz) és kihasználják azt az időt arra, hogy egy kicsit ők is levezessék a feszültséget, TRX-ezzenek, Kettlebellezenek és saját testsúlyukat használva kicsit megmozgassák izmaikat.

ovikarate5

A kis sereg "nyomilabdás" bomba csatát vív, miközben tanulják a védekezést.

ovikarate6

További képek, a Castrum facebook oldalán >>>

Kapcsolódó cikkek

Információk

A Castrum SC Kapuvár, a Shinkyokushin Harcművész Szövetségbe tartozik, a Magyar Kyokushin Karate Szervezet (Shihan Furkó Kálmán) és a Magyar Karate Szövetség (MKSZ) tagjaként kapcsolódik a Sportminisztériumhoz. 

Sportolóink hivatalos versenyengedéllyel rendelkező, amatőr sportolók akik igyekeznek profi teljesítményt nyújtani 1983 óta.

Castrum Magazin 2016.