Hírek

Idén is a NEKA-ban edzőtáboroztunk

Idén is a NEKA-ban edzőtáboroztunk

2024. júliusában 5 karate klub, 125 fővel képviselte magát Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémia üdülőfalujában.

2024. július 19-24. közt a Budai Harcművész SE (Sensei Váczi Zoltán), az Ippon KKSE (Sensei Kovács Balázs) a KATANA (Shinan Mátó Katalin) és a Répcelaki Rakurai KE (Shihan Bogdán Olivér) harcosaival edzőtáboroztunk a Balaton partján.
A minőségi ellátást idén is élvezhettük. Kétágyas klimatizált szobákban pihenhettünk, és sportolóknak való edzőtábori étrendben volt részünk. (Ami azt jelenti, hogy nem krumplis tésztából, meg borsófőzelékből kellett előállítaniuk sportolóinknak a szükséges kalóriát.

Vendég: Shihan Cristian Boldut 

 
Az edzőtábor hétvégéjén a román Shihan Cristian Boldut és Sensei Dan Tiuca társaságát élvezhettük, akik remek KATA és küzdelmi edzéseket tartottak. Előnyt jelentett az angol nyelvismeret, de akik még nem annyira jártasak az idegen nyelvben, ők is könnyen megérthették az instrukciókat.
A tábor végén övvizsgára került sor, ahol Magyar Lóránt para sportolónk 3. kyura, míg Szücs Hanna válogatott versenyzőnk 2. kyura vizsgázott sikeresen.
 
A tábor annyira jól sikerült, hogy lefoglaltuk a 2025. esztendőre is 160 főre az üdülőfalut. 2025. 07.18-23. Péntektől szerdáig
 
A Nemzeti Kézilabda Akadémia így számolt be jelenlétünkről:
Köszönjük, hogy ott lehettünk, és azt a remek sportdiplomáciai kapcsolatot, melyet mát évek óta sikeresen ápolunk Mocsai Tamás csapatával.

 

Kapcsolódó cikkek

Információk

A Castrum SC Kapuvár, a Shinkyokushin Harcművész Szövetségbe tartozik, a Magyar Kyokushin Karate Szervezet (Shihan Furkó Kálmán) és a Magyar Karate Szövetség (MKSZ) tagjaként kapcsolódik a Sportminisztériumhoz. 

Sportolóink hivatalos versenyengedéllyel rendelkező, amatőr sportolók akik igyekeznek profi teljesítményt nyújtani 1983 óta.

Castrum Magazin 2016.